Loading. Please wait...

Bruker du alt for mye tid på å svare og holde orden på alle DM's og kommentarer på Facebook og Instagram?

Vår innboks har et ekstra nivå med funksjoner som ikke bare gjør deg mer effektiv, men som får deg til å føle deg trygg på at alle henvendelser og kampanjer blir ivaretatt. Bare se her:

Troll Control

Får du gjentatte kommentarer og henvendelser fra personer som krever “litt ekstra oppmerksomhet”? La Cruise Control håndtere trollene dine.

Og forresten - husk å også gi en ekstra oppmerksomhet til de som er positive. Ambassadører får du aldri for mange av. Snu Troll Control til det omvendte :)

Pick a winner

Er det innafor? Det kan diskuteres. Men det er veldig morsomt og effektivt, så joda - kjør gjerne en konkurranse på veggen hvor du trekker vinner. Men gjør det lovlig!

Vår Pick-a-winner sørger for at du trekker både riktig og rettferdig vinner fra kommentarer, reactions eller helt vilkårlig - både fra Facebook og Instagram.

Cruise Control

Sett opp regler for hva som skal skje med bestemte poster eller meldinger. Kommer det unormalt mye kommentarer? Inneholder kommentarene stygt språk?

Sørg for at Cruise Control gir deg beskjed!

Auto-svar

Sørg for å gi beskjed til følgerne dine om at du er på saken. Sett opp auto-svar med en hyggelig hilsen, og gi f.eks. tydelig beskjed om hvor fort de kan forvente svar.

Ikke glem ❤️ og 👍 og 😊