Loading. Please wait...

Ingen Jul utan Julkalendern på Komplett!

En Julkalender är det perfekta tillfället att räkna ner till Julafton. I år ligger det ännu fetare julklappar bakom luckorna och huvudvinsten på Julafton vill du inte gå miste om. Se årets julklappstips

Måndag – lördag: Presentkort på 500,-

01. dec:  Jabra Elite 85h
08. dec:  Nintendo Switch 2019
15. dec:  Bose NCH 700
22. dec:  OnePlus 7T 
24. dec:  Samsung 55" QLED Smart-TV

Så här fungerar det:
Varje kalenderdag från 1-24 december kommer en lycklig vinnare att få ett presentkort till ett värde av 500 kronor. Dessutom har vi extra fina priser varje adventssöndag genom hela julkalendern. Varje gång du deltar ökar du chansen till att få hämta hem huvudpriset som vi lottar fram bland alla som har deltagit genom hela julkalendern. Huvudpriset är så bra att sjävlaste Jultomten vill ha det! Följ med från 1 december och bli en lycklig vinnare genom att svara på enkla frågor. 

Denna tävling är varken sponsrad, stöttad eller administrerad av Facebook. Du ger information till Komplett.se och inte till Facebook. Informationen du ger används för att utse och kontakta en vinnare och raderas efter att tävlingen avslutas om en deltagare kontaktar oss och önskar det. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.